Skoči na glavno vsebino

Učenci PŠ Vreme so sodelovali v vseslovenskem v projektu Nacionalni mesec skupnega branja (https://nmsb.pismen.si/), ki poteka od 8. septembra do 10. oktobra 2021 pod okriljem Bralnega društva Slovenije, Društva Bralna značka Slovenije – ZPMS, Društva slovenskih pisateljev, Mariborske knjižnice, Mestne knjižnice Kranj, Mestne knjižnice Ljubljana, Slovenske sekcije IBBY, Združenja slovenskih splošnih knjižnic in Zveze bibliotekarskih društev Slovenije.

Vključeni so bili v niz aktivnosti na šoli, v gozdu in ob potujoči knjižnici Koper, pri katerih je bilo v ospredju medgeneracijsko sodelovanje/branje (starejši učenci berejo mlajšim, mlajši učenci pripovedujejo zgodbe starejšim, stari starši in knjižničar berejo učencem) (https://nmsb.pismen.si/dogodek/?2008).

Za izvedbo aktivnosti pa se še posebej zahvaljujejo ge. Štefki Novak Žnidaršič in g. Alanu Pepelko iz potujoče knjižnice Koper.

 

 

Ste že prebrali?

Pust, pust, krivih ust

Pust, pust, krivih ust

Današnji pustni torek je bil ustvarjalno pisan in igriv. V šolo so navsezgodaj zjutraj prihajale nasmejane maškare v...

Teden pisanja z roko

Teden pisanja z roko

Naša šola je tudi letošnjem šolskem letu ponovno sodelovala v projektu Teden pisanja z roko, ki je potekal od 22. do...

Prihod dedka Mraza

Prihod dedka Mraza

Veseli december je tu, mesta so čudovito okrašena z lučkami in praznično vzdušje se je naselilo vse okrog nas. Za naše...

Dostopnost