Skoči na glavno vsebino

Plavalna šola v naravi na Debelem Rtiču se je danes pozno popoldan uspešno  zaključila.
Vsem, ki ste pri organizaciji in izvedbi šole v naravi sodelovali, ter s svojo pozitivno energijo uspešno motivirali nadebudne mlade plavalce, se prav lepo zahvaljujemo.

Red in disciplina, ki so jo učenci že prinesli s sabo na bazen, sta bila odlična podlaga za ostalo naporno delo, ki je bilo vsak dan posebej nagrajeno s smehom, dobro voljo in nenazadnje z odličnimi dosežki učencev pri napredku v znanju plavanja. V včerajšnji novici smo vam poročali o rezultatih s plavanja. Čas je, da vam odkrijemo, kaj smo prejeli:  domov smo pripeljali 6 zlatih delfinov, 9 srebrnih delfinov, 31 bronastih delfinov ter 2 zlata morska konjička. Neverjeten uspeh, glede na to, da so bili vaditelji plavanja po prvem preizkusu plavalcev nadvse zaskrbljeni glede plavalnega znanja naših otrok. A trud se je izplačal. Nadvse zadovoljni so se danes otroci vrnili nazaj v varno zavetje svojih staršev, učitelji spremljevalci pa bomo nocoj mirneje spali, saj smo čisto vse nazaj pripeljali zdrave.

Ker se nocoj zaključuje tudi naše tedensko poročanje, je prav, da vam natrosimo še nekaj foto utrinkov z zadnjega preživljanja šole v naravi. Zadnji večer se nam je predstavilo kar nekaj talentov, ki so zapeli, zaigrali, zaplesali,… Danes smo se odpravili na pohod in si privoščili plavanje v »toplem« morju, igro na mivki, sladoled, dan pa smo zaključili še z družabnimi vodnimi igrami v bazenu in na koncu še kratek postanek v Hrastovljah, kjer smo si ogledali svetovno znane freske.

Fotografij, ki vam bi dokazovale, kako skrbno in lepo so vaši otroci urejali svoje sobe, vam z namenom ne prikazujemo, da si o tem ustvarite svoje predstave. Haha.

Lepo pozdravljeni,

spočijte si, dragi učenci,

učitelji Tanja, Tamara, Lidija, Monika, Borut in Nataša

(Visited 1 times, 1 visits today)

Ste že prebrali?

Rastem s knjigo

Rastem s knjigo

V četrtek, 28. septembra 2023, so sedmošolci v okviru projekta Rastem s knjigo obiskali krajevno knjižnico. Tam jim je...

Šolska TV – septembrska oddaja

Šolska TV – septembrska oddaja

Učenci interesne dejavnosti Šolska TV so zavihali rokave in posneli prvo oddajo šolske televizije. Vabimo vas k ogledu...

Skok v prvi razred

Skok v prvi razred

V novo šolsko leto 2023/2024  je na centralno šolo prvič vstopilo osemintrideset prvošolcev. Pod mentorstvom...

Dostopnost