Skoči na glavno vsebino

Ups… tako se je zaključilo naše včerajšnje javljanje, kajne? No, ker obljuba dela dolg, vam v današnjem javljanju povemo, kaj se je dogajalo za vrati naših sob. Stilska preobrazba! Učenci so se v okviru svojih možnosti, ki so jih prinesli s seboj, preobrazili v izrazito izvirne modele, s katerimi so se na večernem žuru potegovali za priznanje za najbolj odštekan rtiški stil. Opazovalci zabave se kar nismo mogli nagledati modnih dodatkov, ki so krasili otroške modele, pa tudi odločitev, komu dodeliti častni naziv, ni bila lahka. Sledil je plesni večer, v katerem smo si dodobra razgibali boke in nato v hipu utrujeni zaspali v nevihtno noč.

V jutro so nas prebudili prvi sončni žarki, ki so sramežljivo kukali skozi naša okna in nas z veseljem vabili k obali, kjer smo spoznali življenje organizmov v priobalnem pasu. Kaj vse se je zbralo v naših kanglicah, lahko vidite na fotografijah.

Da pa ne boste mislili, da smo na plavanje čisto pozabili, vam prilagamo še nekaj utrinkov z intenzivnega plavalnega tečaja, ki se bo, kot zaenkrat kaže, zaključil veliko uspešneje kot so vaditelji sprva mislili.

Čas med intenzivnima terminoma za plavanje pa smo izkoristili za sprehod po parku, kjer nam je botanik predstavil obilico zanimivih drevesnih vrst in zelišč, udeležili smo se delavnic spoznavanja okolja z vsemi čutili, preizkusili smo se na trim stezi, za vas pa smo poskrbeli tudi z zapisom prijetnih pozdravov, ki jih lahko v naslednjih dneh pričakujete v nabiralnikih.

Za danes bo dovolj. Sedaj že razmišljamo o tem, kako se bomo predstavili na talentih. Kaj vse skrivamo, si preberite jutri.

Se beremo….

Ste že prebrali?

Dostopnost